• SZKOŁA
    • Kontakt/Sekretariat
    • Patron i sztandar
    • Pracownicy szkoły
    • Pracownie
    • Ochrona danych osobowych
    • STATUT SZKOŁY
  • UCZNIOWIE
    • Klasy
    • Wycieczki
    • Rok szkolny
    • Absolwenci
    • Prawa i obowiązki uczniów
    • Regulamin Szkoły
    • STANDARDY OCHRONY MAŁOLETNICH PRZED KRZYWDZENIEM
    • STATUT SZKOŁY
  • RODZICE
    • Kalendarz roku szkolnego
    • Rada Rodziców
    • Regulamin Szkoły
    • Statut Szkoły
    • Dziennik elektroniczny
    • STANDARDY OCHRONY MAŁOLETNICH PRZED KRZYWDZENIEM
    • Godziny dostępności nauczycieli
  • REKRUTACJA
    • Kierunki kształcenia
    • Zasady i regulamin rekrutacji
    • Harmonogram rekrutacji
  • WYDARZENIA
    • Rok Szkolny 2024/2025
    • Rok szkolny 2023/2024
    • Rok szkolny 2022/2023
    • Rok szkolny 2021/2022
    • Rok szkolny 2020/2021
    • Rok szkolny 2019/2020
    • Rok szkolny 2018/2019
    • Rok szkolny 2017/2018
    • Rok szkolny 2016/2017
    • Rok szkolny 2015/2016
    • Rok szkolny 2014/2015
    • Rok szkolny 2013/2014
    • Rok szkolny 2012/2013
    • Rok szkolny 2011/2012
    • Rok szkolny 2010/2011
    • Rok szkolny 2009/2010
    • Jubileusz 40-lecia Szkoły
    • Jubileusz 50-lecia Szkoły
    • Projekty edukacyjne UE
  • OSIĄGNIĘCIA
    • Stypendium Prezesa Rady Ministrów
    • Stypendium Starosty Nowodworskiego
    • Konkursy gastronomiczne
    • Konkursy hotelarskie
    • Sport
    • Konkursy z przedmiotów ścisłych
    • Konkursy z przedmiotów humanistycznych
    • Nowoczesna szkoła zawodowa gwarancją sukcesu na rynku pracy - podniesienie jakości szkolnictwa zawodowego w Zespole Szkół Ponadgimnazjalnych w Pomiechówku
    • PO WER
    • FERS 2022
    • FERS 2024
  •  
Gotuj z Mistrzem (4)

30 września 2011 roku odbyły się czwarte już zajęcia z cyklu  Gotuj z Mistrzem w ramach projektu Wiedza i umiejętności kluczem do sukcesu realizowanego w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.

Tym razem uczniowie pod okiem Pana Andrzeja Bryka (szefa kuchni Hotelu Mariott i byłego prezesa Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchnii i Cukierni) oraz Pana Mariusza Nowickiego wykonali przepyszne włoskie Antipasti.

GALERIA
ZAWARTOŚĆ DZIAŁU
Rok Szkolny 2024/2025
Rok szkolny 2023/2024
Rok szkolny 2022/2023
Rok szkolny 2021/2022
Rok szkolny 2020/2021
Rok szkolny 2019/2020
Rok szkolny 2018/2019
Rok szkolny 2017/2018
Rok szkolny 2016/2017
Rok szkolny 2015/2016
Rok szkolny 2014/2015
Rok szkolny 2013/2014
Rok szkolny 2012/2013
Rok szkolny 2011/2012
Rok szkolny 2010/2011
Rok szkolny 2009/2010
Jubileusz 40-lecia Szkoły
Jubileusz 50-lecia Szkoły
Projekty edukacyjne UE
Wiedza i umiejętności kluczem do sukcesu
Wyjazd studyjny - Podlasie
Praca na recepcji w obiekcie hotelarskim
Warsztaty z przedsiębiorczości
Gotuj z Mistrzem (1)
Warsztaty z przedsiębiorczości (2)
Gotuj z Mistrzem (2)
Wyjazd studyjny - Smaki Podhala
Gotuj z Mistrzem (3) - Andrzej Bryk i Mariusz Nowicki
Kolejne warsztaty z przedsiębiorczości
Spotkanie z doradcą zawodowym
Kurs kelnerski
Gotuj z Mistrzem (4)
Gotuj z Mistrzem (5)
Spotkanie z doradcą zawodowym (2)
Kurs barmański
Rusz się po wiedzę
KONTAKT

Zespół Szkół Ponadpodstawowych
im. gen. Władysława Sikorskiego
ul. Ogrodnicza 6, 05-180 Pomiechówek
tel: 22 785 41 43, info@pomiechowek.edu.pl
Polityka prywatności i deklaracja dostępności
SPIS TREŚCI